Maestro

Bekende IJsselsteiners nemen het dirigeerstokje over van dirigent Jos Schroevers en ervaren hoe het is om het harmonieorkest van Amicitia te leiden. De maestro’s bestijgen de bok en trakteren u samen met het orkest op een uniek en avondvullend programma. Het repertoire zal bestaan uit bekende klassieke melodieën en populaire muziek uit films en musicals.

Wie zijn de maestro’s en welke muziekwerken hebben zij gekozen:
Christa Grootveld-van de Ven - Voormalig voorzitter Reddingsbrigade IJsselstein (RBIJ) - Les Misérables;
Mieke Kromwijk - Eigenaresse jachthaven Marnemoende en voorzitter van De Grootste Kerstboom - Music from Carmen;
Robert Landsman - Bestuurslid/presentator IJsselFEstein en uitvaartondernemer - Romeo & Juliet;
Elma Sandee - Eigenaresse REactive Leefstijlcentrum - Carmina Burana;
Bert Murk - Directeur Museum IJsselstein - Pirates of the caribbean;
Patrick van den Brink - oud-burgemeester IJsselstein

Wie wint de Gouden Baton?

Mandy Pijnenburg, winnares Maestro 2018

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

Titel Publicatie

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021 14 nov '21

Kaartverkoop Amicitia's Maestro 26 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen 15 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!! 12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert! 12 sep '21

Maestro

Wie zijn de maestro’s en welke muziekwerken hebben zij gekozen:
Elma Sandee - Eigenaresse REactive Leefstijlcentrum - Carmina Burana;
Bert Murk - Directeur Museum IJsselstein - Pirates of the caribbean;
Patrick van den Brink - oud-burgemeester IJsselstein

Wie wint de Gouden Baton?

Mandy Pijnenburg, winnares Maestro 2018