Leerlingenorkest

Na ongeveer twee à drie jaar oefenen halen de meeste leerlingen het A-diploma. Je hebt dan het gewenste niveau om door te stromen naar ons leerlingenorkest. Het leerlingenorkest bereid je voor op het spelen in het “grote” harmonieorkest.
Het repertoire van het leerlingenorkest is afgestemd op het niveau van het moment. Naarmate het leerlingenorkest groeit in de vaardigheid van muziek maken, neemt ook de moeilijkheidsgraad van de te spelen werken toe. De muziekkeuze is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen.

Na het behalen van het B-diploma stroom je door naar het harmonieorkest.

Het leerlingenorkest repeteert wekelijks op woensdagavond van 19.00 tot 19.45 uur onder leiding van Teake Sikkema en geeft een aantal malen per jaar een uitvoering/concert.

Geen muziekles bij Amicitia, maar wel lid van het leerlingenorkest, dan bedraagt de contributie : € 12.50 per maand / € 150.00 per jaar.

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

Titel Publicatie

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021 14 nov '21

Kaartverkoop Amicitia's Maestro 26 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen 15 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!! 12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert! 12 sep '21

Leerlingenorkest

Na het behalen van het B-diploma stroom je door naar het harmonieorkest.