Verenigingsgebouw Amicitia
030-6884909 / 06-10247988
Mail: bestuur@harmonieamicitia.nl

Auto:

A2, afrit 9 IJsselstein/Nieuwegein. Bij de verkeerslichten richting IJsselstein-Noord (Utrechtseweg). Bij de verkeerslichten op de hoek van Renaultgarage linksaf (Beneluxweg). Over het viaduct, eerste afslag rechtsaf (Panoven). U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen.Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.

Bus:

Bus 195 rijdt in 15 minuten vanaf het Centraal Station Utrecht naar IJsselstein. De halte aan de Beneluxweg ligt op slechts enkele minuten lopen vanaf ons verenigingsgebouw. Vanaf de halte loopt u langs de Renaultgarage (Beneluxweg). De weg loopt iets omhoog. Over het viaduct gaat u direct naar rechts (Panoven). U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen. Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.

Sneltram:

De sneltram brengt u van het Centraal Station Utrecht in een half uur naar IJsselstein. Vanaf de halte Hooge Waerd is het nog een kwartier lopen naar ons verenigingsgebouw. Vanaf de sneltramhalte loopt u rechtdoor de Poortdijk af. Over de ophaalbrug gaat u linksaf de Panoven op. Op het punt dat de Panoven zich splitst, is aan uw rechterhand het erf met ons verenigingsgebouw.

Het bestuur van Amicitia is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Ellen Metaal
Secretariaat: Elise van Schalkwijk
Penningmeester: Leon van Zelst
Algemeen: Lonneke Noorman
Algemeen: Ruben van Londen

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom