Samenspeelgroep

Onze leerlingen krijgen individueel les. Na een paar maanden tot een jaar les, ben je zover om samen met andere leerlingen te gaan spelen. Samen muziek maken met verschillende instrumenten bij elkaar, naar elkaar luisteren en een dirigent die aanwijzingen geeft, is een volgende stap in je opleiding. Het samenspeelgroepje bereidt onze leerlingen voor op het musiceren in ons leerlingenorkest.

De samenstelling van de samenspeelgroep hangt af van de leerlingen op dat moment. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande, eenvoudige muziek en/of de dirigent, Teake Sikkema, schrijft/componeert de te spelen muziekstukjes.
De samenspeelgroep oefent op woensdagavond in ons eigen verenigingsgebouw. Teake Sikkema heeft de muzikale leiding over de samenspeelgroep.

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022