Boerenkapel De Brulapen

Carnaval én De Brulapen, dat hoort bij elkaar.
Elk jaar in de herfst beginnen De Brulapen al met studeren. Carnavalskrakers zijn er altijd, maar er worden elk jaar ook nieuwe hits toegevoegd aan het repertoire.
Voor het carnavalsweekend bouwen De Brulapen ons verenigingsgebouw om tot leutbunker. En dan zijn er op zondagmiddag 400 carnavalsvierders binnen. De Brulapen maken er elk jaar weer één groot feest van.

De laatste jaren is ook de Carnavalsmis een enorm succes.
Carnaval en de katholieke kerk: Amicitia is van huis uit een katholieke vereniging en wij hebben een band met de kerk. De Brulapen zijn de initiatiefnemer en animator van de carnavalsmis.
Carnaval leeft in IJsselstein. Op de zaterdag van het carnavalsweekend is er een grote optocht waar duizenden mensen naar komen kijken. Daarna barst het feest los. Maar op zondagochtend zit de kerk bomvol met carnavalvierders voor de carnavalsmis.
De beleving, het gevoel bij de carnavalsmis, is niet te beschrijven. We kunnen iedereen (een carnavalvierder of niet en een christen of niet) aanraden hier een keer getuige van te zijn.

Alle leden van De Brulapen spelen in het Harmonieorkest Amicitia.

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

Titel Publicatie

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021 14 nov '21

Kaartverkoop Amicitia's Maestro 26 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen 15 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!! 12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert! 12 sep '21

Boerenkapel De Brulapen

Carnaval én De Brulapen, dat hoort bij elkaar.

De laatste jaren is ook de Carnavalsmis een enorm succes.

Alle leden van De Brulapen spelen in het Harmonieorkest Amicitia.