Amicitia

Wij zijn harmonieorkest 'Amicitia'. Opgericht in 1900, dus al van respectabele leeftijd. Jong zijn wij in repertoirekeuze, organisatie, opleiding en enthousiasme.

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Zoals de naam Amicitia al zegt: Vriendschap. Amicitia is een vereniging. Een vereniging die bruist van de muzikale activiteiten. Binnen onze vereniging zijn een harmonieorkest, leerlingenorkest, diverse muzieklesgroepen voor kinderen (leeftijd vanaf 2 jaar) en een boerenkapel actief.

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?

Enthousiasme, zorg voor kwaliteit, sfeer, uitdaging en grensverleggend bezig zijn.

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

Titel Publicatie

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021 14 nov '21

Kaartverkoop Amicitia's Maestro 26 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen 15 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!! 12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert! 12 sep '21

Amicitia

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?